Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Erzsébet utalvány - Elfogadók képes leírás - Erzsébet utalvány, elfogadó helyek.tlap.hu
részletek »

Erzsébet utalvány - Elfogadók - Erzsébet utalvány, elfogadó helyek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erzsebetutalvany.tlap.hu » Erzsébet utalvány - Elfogadók
Keresés
Találatok száma - 8 db
Auchan

Auchan

Egy hónapok óta jelentkező, erős vásárlói igénynek tudunk immár megfelelni az utalvány elfogadásával. Öröm számunkra, hogy Erzsébet-utalvány elfogadóhely lett minden áruházunk, mert ily módon már nem csak a diszkont árainkkal, széles, minden pénztárcához illeszkedő választékunkkal, de az utalvány elfogadásával is hozzá tudunk járulni a vásárlóerő növeléséhez - mondta Gillemot Katalin, az Auchan Magyarország Kft. kommunikációs igazgatója.

CBA

CBA

CBA élelmiszerlánc története egyértelmű sikertörténet! 1992-őt írunk. Tíz magánkereskedő összefogott egymással, hogy a Közért Vállalat privatizációjában megvásárolhasson 17 élelmiszerüzletet. Az együttműködésüket siker koronázta és ezzel megszületett a CBA-élelmiszerlánc. Talán nem is kellett eltelnie még egy esztendőnek sem és a tulajdonosi kör érezte, hogy az egységes kereskedelmi politikában, beszerzésben rengeteg lehetőség van. Fejlődésük záloga abban rejlett, hogy az üzletszám növelésével mind nagyobb és nagyobb szeletet hasítsanak ki a 'élelmiszerkereskedelem tortájából'. A CBA megalakulásától kezdve olyan beszerzési és értékesítési társulásként működik, amely 100%-ban magyar tulajdonosi körrel büszkélkedhet, mely manapság unikumnak számít. A vásárlók értékelték, hogy a CBA üzletekben minden őértük történik, így igényelték az üzlethálózat további folyamatos bővítését. A CBA élő példája az 'élni és élni hagyni' jelmondatnak, hiszen a stratégiai szövetség vállalkozásainak alapelve a hosszú távon, kölcsönös előnyökre alapozott együttműködés.

Elfogadók részére infó

Elfogadók részére infó

Felhasználással kapcsolatos lehetőségek, információk. Az Erzsébet-utalványt az országban több mint 40 ezer helyen fogadják el. Az elfogadóhelyek listája - településenkénti bontásban - megtalálható oldalunk Felhasználók részére menüpontja alatt, a térképes Elfogadóhely-keresőben.

Gokart Erzsébet utalványra

Gokart Erzsébet utalványra

A Hungaroring közvetlen közelében elhelyezkedő, több mint 500 méter hosszú gokart pálya egyike Budapest kevés szabadtéri pályáinak, amelyek alkalmasak versenyek lebonyolítására. Professzionális időmérőrendszer és bírói posztok várják a hozzánk érkezőket. Teljes pályabérléskor 20 főig vállaljuk komplett versenyek szervezését és lebonyolítását. A 270 köbcentis SODI GT4-es gokartjaink szerepeltek a világbajnokságon, kiválóan kezelhetőek és megbízhatóak, így kielégítik a legmagasabb elvárásokat is.

Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány

Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló törvény a települési önkormányzat jegyzője annak a gyermeknek, fiatal felnőttnek, akinek rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultsága fennáll, 5800 forint értékben természetbeni támogatást nyújt fogyasztásra kész étel, ruházat, valamint tanszer vásárlására felhasználható Erzsébet-utalvány formájában. A kiegészítő típusú szociális ellátás célja elsősorban az, hogy jellemzően az iskolakezdéshez, és a gyermekneveléssel összefüggő egyéb kiadásokhoz nyújtson segítséget.

Kerékpár vásárlás online Erzsébet utalvánnyal

Kerékpár vásárlás online Erzsébet utalvánnyal

A kerekparwebshop.eu webshop hatalmas kerékpár, sportszer, sport ruha választékot kínál vásárlói számára. Minőségi márkás biciklik több típusban, gyerektől a felnőttig minden korosztálynak. A webshop mellett Budapesten több üzletüket is megtalálhatjuk. A kerekparwebshop.eu üzemeltetője a KerékpárCity Kft. A webshopon és az üzletekben is lehet Erzsébet utalvánnyal, Szép Kártyával, és egészségpénztárakkal is fizetni és kerékpárhitelre is van lehetőségük a vásárlóknak. A KerékpárCity Kft. termékeihez kedvező árakon juthatunk hozzá. Webshopjuk mindig napra kész, folyamatosan frissítik az aktuális akciókat.

Mol

Mol

A MOL a Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft.-vel megállapodást kötött arról, hogy az olajtársaság 354 kútján is elfogadják hideg és meleg élelmiszer vásárlására az Erzsébet-utalványt. A megállapodás hozzájárul az Erzsébet-utalvány országos lefedettséget biztosító elfogadóhelyi hálózatának megteremtéséhez. A töltőállomás hálózatok közül elsőként a MOL fogadja el az utalványokat. A vevőket a shop bejáratánál kihelyezett Erzsébet-utalvány elfogadóhely matrica tájékoztatja az új fizetési lehetőségéről. Az egyéb vásárlásokhoz hasonlóan az utalvánnyal történő fizetésnél is jóváírják a MOL-hűségkártyákra a vásárlásnál szerzett pontokat.

Reál

Reál

A Reál Hungária Élelmiszer Kft. 2001. január elsején kezdte meg működését. Az ország teljes területén folytat élelmiszer és vegyi áru kis- és nagykereskedelmi tevékenységet. Saját tulajdonú üzletek mellett a hálózathoz csatlakozott magánvállalkozások számára kínál versenyképes működési feltételeket. Alapvetően lakóhely közeli kényelmi boltok alkotják a hálózat döntő többségét. Két üzletláncot üzemeltet, Reál Élelmiszer néven 100 négyzetméter feletti alapterületű, míg ReálPONT néven ennél kisebb eladóterű üzleteket. Az indulás óta töretlen fejlődést mutató hálózat az évek alatt hatszorosára növelte Reál Élelmiszer üzletei számát, míg a forgalom megháromszorozódott. Jelenleg 540 Reál Élelmiszer és közel 1700 ReálPONT üzletet számol a hálózat, a 2011. évi árbevétel 367 milliárd Ft volt, amivel a hazai kereskedelmi vállalatok rangsorában az ötödik helyet foglalta el. 8 regionális központjában fogja össze Reál Élelmiszer és ReálPONT üzleteit, melyek behálózzák az egész ország területét.

Tuti menü