Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Erzsébet utalvány - Elfogadók képes leírás - Erzsébet utalvány, elfogadó helyek.tlap.hu
részletek »

Erzsébet utalvány - Elfogadók - Erzsébet utalvány, elfogadó helyek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erzsebetutalvany.tlap.hu » Erzsébet utalvány - Elfogadók
Keresés
Találatok száma - 3 db
Auchan

Auchan

Egy hónapok óta jelentkező, erős vásárlói igénynek tudunk immár megfelelni az utalvány elfogadásával. Öröm számunkra, hogy Erzsébet-utalvány elfogadóhely lett minden áruházunk, mert ily módon már nem csak a diszkont árainkkal, széles, minden pénztárcához illeszkedő választékunkkal, de az utalvány elfogadásával is hozzá tudunk járulni a vásárlóerő növeléséhez - mondta Gillemot Katalin, az Auchan Magyarország Kft. kommunikációs igazgatója.

Kerékpár vásárlás online Erzsébet utalvánnyal

Kerékpár vásárlás online Erzsébet utalvánnyal

A kerekparwebshop.eu webshop hatalmas kerékpár, sportszer, sport ruha választékot kínál vásárlói számára. Minőségi márkás biciklik több típusban, gyerektől a felnőttig minden korosztálynak. A webshop mellett Budapesten több üzletüket is megtalálhatjuk. A kerekparwebshop.eu üzemeltetője a KerékpárCity Kft. A webshopon és az üzletekben is lehet Erzsébet utalvánnyal, Szép Kártyával, és egészségpénztárakkal is fizetni és kerékpárhitelre is van lehetőségük a vásárlóknak. A KerékpárCity Kft. termékeihez kedvező árakon juthatunk hozzá. Webshopjuk mindig napra kész, folyamatosan frissítik az aktuális akciókat.

Reál

Reál

A Reál Hungária Élelmiszer Kft. 2001. január elsején kezdte meg működését. Az ország teljes területén folytat élelmiszer és vegyi áru kis- és nagykereskedelmi tevékenységet. Saját tulajdonú üzletek mellett a hálózathoz csatlakozott magánvállalkozások számára kínál versenyképes működési feltételeket. Alapvetően lakóhely közeli kényelmi boltok alkotják a hálózat döntő többségét. Két üzletláncot üzemeltet, Reál Élelmiszer néven 100 négyzetméter feletti alapterületű, míg ReálPONT néven ennél kisebb eladóterű üzleteket. Az indulás óta töretlen fejlődést mutató hálózat az évek alatt hatszorosára növelte Reál Élelmiszer üzletei számát, míg a forgalom megháromszorozódott. Jelenleg 540 Reál Élelmiszer és közel 1700 ReálPONT üzletet számol a hálózat, a 2011. évi árbevétel 367 milliárd Ft volt, amivel a hazai kereskedelmi vállalatok rangsorában az ötödik helyet foglalta el. 8 regionális központjában fogja össze Reál Élelmiszer és ReálPONT üzleteit, melyek behálózzák az egész ország területét.

Tuti menü