Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Erzsébet utalvány - Cikkek képes leírás - Erzsébet utalvány, elfogadó helyek.tlap.hu
részletek »

Erzsébet utalvány - Cikkek - Erzsébet utalvány, elfogadó helyek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erzsebetutalvany.tlap.hu » Erzsébet utalvány - Cikkek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Egyre nagyobb siker az Erzsébet-program

Egyre nagyobb siker az Erzsébet-program

Az elfogadóhelyek nyolcvan százalékát az élelmiszer-üzletláncok boltjai teszik ki, húsz százalékát pedig a kisboltok. Az elfogadóhelyek kétharmada magyar tulajdonban van - jegyezte meg. Közölte, tavaly az Erzsébet-utalvány forgalmazója több mint 86 milliárd forintos forgalmat realizált. Az idei tervek 130 milliárd forintról szólnak - fűzte hozzá. Kovács Ágnes olimpiai bajnok úszó, az Erzsébet-tábor úszótáborának egyik vezetője arról beszélt, jó kezdeményezésnek tartja a programot, hiszen - mint mondta - nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy a gyermekeiket elküldjék nyaralni. Kovács Kokó István, az Erzsébet-program tanácsadó testületének tagja közölte, az idén 19-féle sporttábor lesz. Ezek a sporton túlmenően élménytáborok - tette hozzá.

Étkezési utalványok: így lehet

Étkezési utalványok: így lehet

Januárban a munkáltatóknak cégük éves költségeinek tervezése keretében a legfontosabb döntést a bérek növeléséről és a béren kívüli juttatásokról kell meghozniuk. A bérfejlesztési szándékok meghatározó tényezője 2012-ben az adójóváírás megszűnésével és a pénzbeli egészségbiztosítási járulék 1 százalékpontos növelésével összefüggő bérkompenzáció lehetősége.

Ezeken a helyeken költik el

Ezeken a helyeken költik el

A januári indulás óta több mint 110 milliárd forint értékben rendeltek a munkáltatók az utalványból. A lap érdeklődésére az Erzsébet-utalvány-forgalmazó pontos adatokat nem mondott, de azt közölte: a csekkek nagyjából 80 százalékát váltották be. Az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára szerint a programból eddig kimaradó multinacionális üzletláncok nem tettek le arról, hogy ők is bekerüljenek a beváltóhelyek közé. Az eddig bejutott három külföldi nagyvállalat részesedése 35 százalékra tehető a Magyar Nemzet becslése szerint.

Újabb Erzsébet-utalványokat vezetnek be

Újabb Erzsébet-utalványokat vezetnek be

Újabb utalványok forgalmazását kezdi meg a Nemzeti Üdülési Szolgálat (NÜSZ) Kft. január közepétől az Erzsébet-utalvány család keretében - jelentette be Kocsmár Kornél, a NÜSZ ügyvezető igazgatója kedden Budapesten, egy szakmai fórumon.

Tuti menü