Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Elfogadó Helyek Étterem Nyugat-Dunántúl képes leírás - Erzsébet utalvány, elfogadó helyek.tlap.hu
részletek »

Elfogadó Helyek Étterem Nyugat-Dunántúl - Erzsébet utalvány, elfogadó helyek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erzsebetutalvany.tlap.hu » Elfogadó Helyek Étterem Nyugat-Dunántúl
Keresés
Találatok száma - 4 db
K-4 Étterem és Söröző

K-4 Étterem és Söröző

Kedves látogató! A K-4 Étterem és Söröző Győr történelmi belvárosában, a város sétáló főutcáján, a Baross úton található. Ezen a néven 2008 márciusától működtetjük. A barátságos környezetről sport relikviák, kupák, érmek, oklevelek, olimpiai emléktárgyak, és sport témájú könyvek gondoskodnak. Ezeket folyamatosan gyűjtjük. Finom ételekkel és jó sörökkel várjuk vendégeinket. Étlapunkon találkozhat házias, magyaros ételekkel, de a nemzetközi konyha ízeivel is. Tavasztól őszig a virágokkal körülvett teraszon fogyaszthatják el ebédjüket vagy vacsorájukat. Figyelhetik a belváros nyüzsgését egy kávé vagy tea mellett. Éttermünk kiválóan alkalmas kisebb rendezvények, baráti összejövetelek lebonyolítására. Nagyképernyős televíziónkon élvezhetik a sporteseményeket, szurkolhatnak kedvenc csapatuknak. Üdvözlettel:Kadler Viktor többszörös Világ- és Európa Bajnok kajakos Rendezvények teljes körű lebonyolítását, egyedi igények szerint vállaljuk: céges ebédek, vacsorák,nyugdíjas búcsúztatók,ballagási ebédek,családi rendezvények (születésnap, névnap, évfordulók),baráti összejövetelek,szurkolói estek, élménybeszámolók Igény szerint zene, karaoke, előadók - előzetes egyeztetés alapján.

Laguna Étterem és Panzió

Laguna Étterem és Panzió

Éttermünk 2011 tavaszától újjászületett, melynek keretében vadonatúj személyzettel és étlappal szeretnénk kedveskedni vendégeinknek. Új elképzelésünk szerint a korábbiakban megszokott színvonal és igényesség mellett helyet kap a családias, gyermekbarát közeg, ugyanakkor odafigyelünk az utazókra és az üzletemberekre is. Ugyan miért is utazna be Ön, Tisztelt Uram, Hölgyem, egy üzleti tárgyalás miatt a belvárosba, miközben nálunk barátságos botanikai környezetben, kényelmes és ingyenes parkolással, wi-fi-vel rendelkező éttermünkben ínyenc ételek és italok fogyasztása mellett tárgyalhat, és a kiváló ebéd elfogyasztása után szivarszobánkban ejtőzhet is? Célunk, hogy olyan, folyamatosan megújuló, az idényhez illeszkedő étel- és italválasztékkal kedveskedjünk Önöknek, amelyből a hozzánk betérő átutazók, gyermekes családok, baráti társaságok, üzletemberek is megtalálják azokat a kiváló ízeket és gourmand kalandokat, melyeket máshol mindhiába keresnek. A kitűnő gasztronómiai élményről Szabó Ferenc séfünk gondoskodik. Kiemelt hangsúlyt fektetünk alapanyagainkra, melyeket elsősorban hazai forrásból szerzünk be. Minőségi ételeink elkészítéséhez főként háztájiból származó húsokat, zöldségeket használunk. Ugyanakkor a tengerből származó különlegességeket is friss alapanyagokból készítjük el a legfinomabb igényességgel. Olasz vendégink nem egyszer fejezték ki elégedettségüket úgy, hogy ez jo

Paparazzi Club

Paparazzi Club

Elegáns, közéleti, kedves, színes, változatos, érzéki, kellemes, megható, gondtalan - igen most Te, már Te is sztár vagy. S a paparazzik lesben állnak, s elrabolnak. Elvisznek egy általunk megálmodott világba ahol tudnod kell, hogy egy nagy családhoz tartozol. Ahol érezned kell , hogy olyan mintha otthon lennél. Igen itt minden a Tiéd is!

Sir Vincent Lovagi Étterem

Sir Vincent Lovagi Étterem

Legendák legkiválóbb vitézekről szólnak, akik a kerekasztal lovagjaihoz hasonlóan csak jó célokért küzdenek. Mindannyian kiváló harcosok voltak. Sir Vincent története egy olyan kort idéz számunkra amelyben természetes volt a költészet, zene és a tradíciók őrzése, egységben az élet küzdelmeivel. Mi is ezt az egységet keressük, napról napra. Olyan világba kalauzoljuk el önöket amely 500négyzetméteren, klimatizált helységben, , korhű környezetben idézi elénk a középkor szellemét. A nemes lovag hőstetteit hirdető ódon falak között hamisíthatatlan középkori lakomát szolgálunk fel, melynek elfogyasztása kizárólag kézzel történik. Vendégeink kényelméről szolgálóink gondoskodnak, a hangulatot fakultatív programok teszik emlékezetesebbé.

Tuti menü