Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Elfogadó Helyek Étterem Közép-Magyarország képes leírás - Erzsébet utalvány, elfogadó helyek.tlap.hu
részletek »

Elfogadó Helyek Étterem Közép-Magyarország - Erzsébet utalvány, elfogadó helyek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erzsebetutalvany.tlap.hu » Elfogadó Helyek Étterem Közép-Magyarország
Keresés
Találatok száma - 5 db
Arany Patkó Étterem és Panzió

Arany Patkó Étterem és Panzió

Esküvők, családi és céges rendezvények lebonyolítása 130 főig. I. osztályú szobákkal állunk vendégeink rendelkezésére! Éttermünk 12 éve működik, kisvendéglőként indult és igény szerint nagy étteremmé fejlődött. Ma már tágas étlapválasztékkal és napi előfizetéses étkeztetési lehetőséggel szolgáljuk ki vendégeinket. Hétvégenként (Péntek - Szombat) élőzenés vacsorával egybekötött esteket ajánlunk színvonalas szálláslehetőséggel. A panzió megközelítése egyszerű, Debrecen centrumtól több út is vezet hozzánk, melyet térképvázlattal is segítünk. Panziónk szolgáltatásai szempontjából mindenben partner: városnézés, gyógyfürdő elérhetőség, város és környék nevezetességei, esetleges igény szerinti kirándulások szervezése.

Barabás Étterem

Barabás Étterem

A Barabás Étterem nevéhez hosszú évek óta számos hagyományteremtő esemény és rendezvény kapcsolódik. Debrecenben mára kihagyhatatlan programmá vált a Pulykanapok, a Töltött Ételek Hétvégéje, a Márton nap és a Kis Riói Karnevál, de hónapról-hónapra nagy sikere van a Vacsoraszínháznak, a Borvacsorának vagy a Francia Estnek is. A Barabás Étterem elismerések tucatjával büszkélkedhet a kultúráért, a hagyományok és a gasztronómiai különlegességek népszerűsítéséért végzett munkájáért. Az étteremben egyszerre van otthon a hagyomány és az újítás. A tradicionális magyar konyha kíváló ízvilágának megőrzése, a kiváló minőségű magyar borok népszerűsítése és a minőségi, igényes kiszolgálás mellett mindig van helye az új ötleteknek. A tradíciók megtartásán túl a megújulás jegyében mostantól a húsimádók mellett a zöldségimádók is páratlan étlapból választhatnak. Az új irányvonal a vegetáriánus, vegán és a speciális étrend, amely gondol a lisztérzékenyek és a cukorbetegek igényeire is. A különleges ízharmónia a séf kreativitása mellett az alapanyagokat is dicséri. Minden hozzávaló gondosan megválogatva a legjobb termelőktől érkezik: a húsleves házityúkból készül, a kecskesajt kézműves remek, a paradicsom bio. A Barabás Étteremben mindig a vendégek igénye az első, ezért egyesítjük a régit a legújabbal. Séfünk kulináris és gasztronómiai versenyeken a legújabb trendeket sajátítja el, ezt ötvözi

Belgian Beer Cafe

Belgian Beer Cafe

Ez a vendéglátóhely egy igazi, autentikus századfordulós belga étterem hangulatát hivatott visszaadni. A családias, meleg, barna színek ( a tölgyfapadló, eredeti berendezési tárgyak, a patinás, antikolt, tojáshéj színû falak ) mind erre utalnak. A nagyméretû bárpult a Belgian Beer Cafék lelke, mely márványborítású, cukorkás szekrénnyel díszített és a minõségi sörcsapolás igényeit kielégítõ hûtõ- csapoló és mosogató rendszerrel van ellátva. A pult körül az egyedi, színes, cementlapos padlódíszítésen, a praktikus bárszékek szolgálják a sört szeretõ vendégek és a bárpultnál kiszolgálók közvetlen kapcsolatát.

Nádas Csárda  Tiszaújváros

Nádas Csárda Tiszaújváros

Tiszaújváros Dél-Borsod ékszere, mely a Tisza és a Sajó folyók találkozásánál található, a folyók által közrezárt alföldi táj adottságai lehetőséget nyújtanak a horgászok és vízi sportok szerelmeseinek. A különleges élményekre vágyók is megcsodálhatják a tiszavirágzást, mely egy évről-évre visszatérő látványosság. A térség gazdasági életének meghatározó központja. Városunk 40 éves múltja szervesen kapcsolódik a helyi ipari és kereskedelmi létesítményekhez, melyek a dinamikus fejlődés alapját biztosítják. Jelenét meghatározza az idegenforgalom, a gyógy- és termálvíz turizmus, a nemzetközi színvonalú Sportcentrum és az Ipari Park kínálta lehetőségek. Tiszaújváros, az előrelátó és tudatos városfejlesztési politikának köszönhetően kiváló infrastrukturális ellátottsággal bír. Fejlett intézményi rendszer jött létre, korszerű városközpont épült, mely nemcsak a városlakók igényeit szolgálja, hanem a környék természetes kulturális, egészségügyi és kereskedelmi központja is. A város külső részéhez tartozik a Tisza-sziget, amelyen átívelő híd teremt közúti kapcsolatot Borsodi-Abaúj-Zemplén és Hajdú-Bihar megye között. Tiszaújváros kedvező földrajzi fekvéssel bír, összekapcsoló szerepet játszik három nagyváros, Miskolc, Debrecen és Nyíregyháza között.

Vadkacsa Csárda

Vadkacsa Csárda

A Csárda 80 férőhelyes és az emeletén található egy 70 fős kivetítővel és hangtechnikával ellátott konferenciákra és egyéb zárt körű rendezvényekre alkalmas különterem. A Csárdához tartozik még egy 60 férőhelyes teljesen fedett terasz, mely a Csárdát körülölelő játszóteres park része. A Csárda belső tere a régi falusi vendéglátást idéző designnal készült, de természetesen felszereltsége a legkorszerűbb. A konyha HACCP technologiával felszerelt, és a szakácsaink a nyitás óta a Csárdában dolgozó, elismert, fiatal szakemberek. Az étlapunkon éppúgy megtalálhatók a magyar konyha különlegességei, mint a reform konyha ételei: Pörköltek, Sülthalak, salátakülönlegességek. A Vadkacsa Csárda Kecelen a Kiskunhalas felé vezető úton található hétvégenként élő zenével várja kedves vendégeit.

Tuti menü